1-daagse Workshop Leer jezelf ontstressen in minder dan 5 minuten

open inschrijving, in een groep

In deze 1-daagse workshop leer ik je wat er precies in je hersenen en in je lijf gebeurt als je in stress bent. Zodat je het beter begrijpt, en daardoor ook snapt hoe belangrijk het is dat je leert om snel weer uit die stress te komen: dan pas heb je namelijk al je mogelijkheden weer tot je beschikking.

Wat gelijk oploopt in de workshop, is dat ik je heel praktisch een methode aanleer om binnen 5 minuten jezelf (of een ander) uit de stress te helpen. Uiteraard wordt er veel geoefend. En is het, net als bij tandenpoetsen, zaak, om het vervolgens elke dag te doen.

Schiet je maar een enkele keer in de stress, en tob je verder nergens mee in het leven, dan heb je genoeg aan deze workshop.

Merk je echter, dat het geregeld gebeurt, of dat je langere tijd uit je evenwicht bent, en dat je blijft hangen in patronen die voor jou niet helpend zijn, dan is het de moeite waard om de oorzaken daarvan op te lossen.

In de de 4-daagse Live the Connection Kernmodule leer ik je de basis van hoe je dat zelf kunt doen: je leert hoe je je eigen onderbewuste beter kunt leren kennen.  Als je in dat onderbewuste niet-helpende overtuigingen of patronen bij jezelf tegenkomt, leer ik je die nieuw te programmeren. Daardoor verandert je automatische innerlijke impuls. Je bent daarna in staat om andere keuzes te maken en andere dingen aan te trekken. Zo verandert je leven.

Wil je liever dat ik je eerst individueel help blokkades op te ruimen, of merk je ná de Kernmodule dat je wel erg veel met je meesleept, en wil je hulp daarbij, maak dan een afspraak voor een Coaching- en/of therapie intensive.

Deze Workshop Ontstressen kun je uiteraard ook als Maatwerk boeken: individueel voor jezelf, of voor je tweeën, maar ook voor een groep familieleden of vrienden of met een aantal mensen van het werk. Superleuk èn effectief om samen deze methode te leren toepassen.

Die link vind je hier: 1-daagse Maatwerk workshop Ontstressen

Leer jezelf ontstressen in minder dan 5 minuten