4-daagse Workshop Kernmodule

open inschrijving, in een groep

Inmiddels is bekend dat maar maximaal 5% van ons gedrag door ons bewuste wordt bepaald, 95% door ons onderbewuste.

Als in jouw onderbewuste programma’s opgeslagen zijn, die datgene wat jij bewust graag wilt, frustreren, is het niet zo eenvoudig om dat te veranderen. De kracht van het onderbewuste is namelijk heel groot. Het is bovendien véél sneller dan het bewuste; ons bewustzijn komt altijd te laat: het onderbewuste programma draait al.

Vroeger hadden we de illusie, dat, als je eenmaal (bewust) inzicht in je situatie hebt, je dan automatisch ten positieve zou veranderen. Inmiddels weten we dat dat normaal gesproken niet zo maar gebeurt.

Neem het voorbeeld van een bandrecorder die loopt. Er tegen praten maakt niet dat er een nieuw geluid op het bandje komt. Je zult de opnameknop in moeten drukken. Met andere woorden, je moet leren hoe je de niet-helpende programmeringen in je onderbewuste kunt opsporen en daadwerkelijk vervangen door helpende.

Tijdens de Kernmodule leer je

  • hoe je zèlf toegang kunt krijgen tot je onderbewuste
  • en, als je ontdekt dat daar programma’s draaien waarmee jezelf (onbewust) saboteert,
  • hoe je die zelf opnieuw kunt programmeren
  • op een manier dat het jouw leven positief ondersteunt.

Daardoor kun je veel beter in verbinding blijven met jezelf, en met wat er werkelijk in je leeft.

Het bijzondere van deze methode is vooral, dat je, naast je bewustzijn ook het onderbewuste activeert in positieve zin, en dat gaat razendsnel.

Let op: de Kernmodule is géén individuele therapie, daarvoor boek je een individuele intensive.

Deze Kernmodule kun je uiteraard ook als maatwerk boeken: individueel voor jezelf, of voor je tweeën, maar ook voor een groep familieleden of vrienden of met een aantal mensen van het werk. Superleuk èn effectief om samen deze methode te leren toepassen.

Die link vind je hier: 4 daagse Maatwerk Workshop Kernmodule.

Voorbeelden van waar deelnemers mee komen

Deelnemers komen vaak met enkele van deze problemen en getuigen van grote vooruitgang tijdens en na het volgen van de Kernmodule:

Mentaal-emotioneel | stress, snel geïrriteerd zijn, piekeren, een slecht humeur hebben, angstaanvallen krijgen, negatief ingesteld zijn, autismespectrumstoornis, geen uitweg zien, uitstelgedrag, vaak pech hebben, misbruik, last hebben van faalangst, wel weten wat je wil maar het niet kunnen waarmaken, traumatische ervaringen, …

Sociaal | je eenzaam voelen, moeilijk contact kunnen maken met anderen, je onzeker voelen, irritatie over het gedrag van anderen, bang zijn voor afwijzing, op zoek zijn naar een liefdevolle relatie, denken dat mensen je stom vinden, weinig zelfvertrouwen hebben, vastzitten in een destructieve relatie, moeilijkheden in de familie, …

Fysieke gezondheid | weinig energie, je niet goed in je vel voelen, last hebben van hoofdpijn, burn-out, CVS, fibromyalgie, slechte eetgewoonten hebben, slecht slapen, vaak geblesseerd zijn, vaak ziek zijn, tinnitus, …

Werk, geld en leerproblemen | een gebrek hebben aan concentratie, burn-out, niet goed functioneren in een moeilijke werksfeer, perfectionisme, te veel werk hebben, kampen met geldgebrek, controlefreak zijn, moeilijk kunnen samenwerken, last hebben van tijdsdruk, geen werk hebben, slecht zijn in talen of wiskunde, dyslexie, last hebben van je collega’s, moeilijkheden hebben met je baas, …

Krijg zèlf toegang kunt tot je onderbewuste…