• kleurbekennen - intensive in de stilte

Individuele coachings- en/of therapie intensive in de stilte | individueel

Na meer dan 30 jaar coaching- en therapie ervaring, en inmiddels sinds 2009 ook als traumatherapeut en voedingsdeskundige, ontdekte ik de tot nu toe meest effectieve vorm om in een korte tijdspanne tot werkelijke verandering te komen: een 3-daagse individuele coaching- en/of therapie intensive in de stilte. Bij “grotere klussen” nemen we ook graag 4 dagen, eventueel met één dag ertussen om te reflecteren op waar het bij jou op dit moment nu echt om gaat. Of twee keer een intensive, met enige tijd ertussen.

Hoe ziet dat eruit?

Je neemt een paar dagen echt afstand van je gewone leven; alle beslommeringen laat je even voor wat ze zijn. Die afstand neem je ook letterlijk: je gaat naar een mooi landhuis omringd door de natuur, waar het echt stil is. Er is geen afleiding en je richt je op jouw gewenste proces. Die plek heb ik voor je gevonden op de Akazienhof in Noord Duitsland, op 2 uur rijden van Groningen, en 3 uur van Amsterdam of Utrecht.

In die setting werk ik, drie of vier dagen, 4 uur per dag, heel intensief uitsluitend met jou. Uiteraard kun je ook met je partner komen, wanneer dat voor jou behulpzaam is.

We ontdekken wat er in jou nog blokkeert en ruimen het samen op, waardoor je, lichter geworden, daarna in staat bent om het ànders te doen.

Een intensive steunt je bij het ontdekken en toepassen van een “major leap”. Uiteraard is je ontwikkeling dan niet “klaar”, die gaat gewoon door. Echter, zo blijkt telkens uit de levens van de cliënten die tot nu toe samen met mij een intensive deden, een intensive creëert telkens een echte doorbraak. Uiteraard kan ik je ook daarna verder begeleiden, live of online.

Wat kost het?

  • Drie dagen à 4 uur betekent in totaal 12 uur à € 170 = € 2.040 excl. btw
  • Vier dagen à 4 uur betekent in totaal 16 uur à € 170 = € 2.720 excl. btw

Dit bedrag is aftrekbaar voor de belasting als het je werk betreft.

Overnachtingskosten reken je direct af met mevrouw Möllers van de Akazienhof.  Afhankelijk van of je zelf wilt koken, of alleen bordjes/bestek nodig hebt en een waterkoker en koffiezetapparaat, liggen de prijzen tussen de € 50 en € 60 per nacht voor een tweepersoonsappartement. Het webadres van de Akazienhof: www.akazienhof-hunte.de. Ik kan uiteraard voor je reserveren, als je dat makkelijk vindt, nadat we samen de data bepaald hebben. Het telefoonnummer van mevrouw Möllers is 0049 160 7412 501 Ze spreekt Engels en Duits. Handig als je iets nodig hebt, terwijl je daar bent.

Ik verheug me er op, je echt een flinke stap verder te helpen in je proces. De ervaring leert, dat een individuele Coaching intensive-op-maat de meest effectieve manier is om in korte tijd een werkelijke transformatie te kunnen ervaren.

Het is overigens ook nog steeds mogelijk een enkele sessie (of enkele sessies) met mij te hebben, zowel online, als live als ik circa 1x per maand in Nederland ben of op alle andere dagen in Noord Duitsland.

Smaakt dat naar meer? Neem dan contact op!

Coachings- en therapie intensive in de stilte