Afhankelijk van waar je mee zit, en wat op dit moment met jou resoneert, kan ik je verschillende aanvliegroutes bieden.

De basis (en het unieke) van mijn werk is de individuele coachings- en/of therapie intensive in de stilte in Noord Duitsland. Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk een losse sessie met mij te hebben, zowel online met Zoom, als live. In Nederland ben ik circa 1x per maand en in Noord Duitsland kun je me de overige tijd aantreffen..

Daarnaast geef ik twee verschillende workshops in groepsverband, waarin ik je leer om in het dagelijks leven zelf innerlijk op te ruimen wat je uit balans brengt. In de eerste workshop, die gaat over Ontstressen, leer je jezelf in no time uit de stress te halen. Dat kan ik werkelijk iedereen aanraden!
In de vervolgworkshop, de Kernmodule, leer je opsporen waardoor precies jij in de stress schiet, en leer je dat zelf bij de oorsprong te verhelpen.

Uiteraard kun je deze workshops ook als maatwerk alleen of met z’n tweeën boeken, voor een vriendengroep of voor je bedrijf (incompany).

Heb je een klein portemonneetje, dan zou ik je adviseren om met de workshop Ontstressen te beginnen. Dan leer je mij kennen en wordt concreter wat je met vervolgstappen kunt verkrijgen.

Omdat ik in ons eigen leven en in dat van mijn cliënten heb gezien hoe enorm veel impact voeding heeft op je gezondheid en je welbevinden, en het überhaupt mogelijk maken van veranderingsprocessen, raad ik je zeker ook aan, om mijn aanbod Eetjegezond! te bekijken.

Intakegesprek

Zou je graag met mij op een rijtje willen zetten, wat voor jou de beste eerstvolgende stap lijkt?

Of ken je me nog niet, en wil je mij en mijn manier van werken graag eens ervaren, zonder je meteen te committeren aan een vervolg?

Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Ik plan daar anderhalf uur voor, tenzij jij al aangeeft dat het zeer complex is, en we 2 uur inplannen. Tijdens de intake luister ik heel goed naar wat er voor jou speelt. Je kunt me alles vragen waardoor jijzelf de voor jou op dit moment beste keuze kunt maken. En als je wilt, geef ik je raad.

Een intake kan live, op momenten dat ik Nederland ben (circa 1x per maand), en uiteraard ook op locatie in Noord Duitsland. Het kan ook online, terwijl we elkaar zien en horen, ieder achter zijn eigen computer, in de veilige omgeving van het programma Zoom. Wie dat nog niet kent: het is een soort Skype, maar dan veilig.

Kennen we elkaar al, dan kun je uiteraard ook zonder een extra intake een afspraak maken voor een intensive.

“Kleurbekennen” staat voor “mens, kom te voorschijn!
Je mag er zijn, in al je veelkleurigheid”.