Waarbij kan ik je helpen

Ik schets je kort een aantal voorbeelden waarin je wellicht je eigen situatie kunt herkennen. In de reviews lees je hoe cliënten mijn begeleiding hebben ervaren.

Daarnaast zijn er een aantal thema’s die veel voorkomen bij de mensen die mijn hulp inroepen. Dat is uiteraard geen toeval: die thema’s hebben ook wat met mij te maken en met de sleutels die ik in de loop van mijn leven heb ontdekt om gesloten deuren te openen.

Voorbeelden van hulpvragen

 • Als je merkt dat je niet meer goed in je vel zit – op je werk of privé, en het lukt je niet dat te veranderen. En je wilt ontdekken hoe je wel weer goed in je vel kunt komen te zitten.
 • Als je merkt dat de inzet van één of meer van je sterke eigenschappen niet tot het gewenste resultaat leidt, maar bijvoorbeeld tot veel frustratie, en/of niet begrepen worden.
 • Als je merkt dat je wel de kennis en vaardigheden bezit, maar ’t lukt op d’één of andere manier niet om vol in je potentieel te functioneren.
 • Als je merkt dat je je geregeld ziek moet melden, en je wilt de reden ontdekken waardoor je telkens “leegloopt” en dat proces vervolgens ten goede omdraaien.
 • Als je wel goed in je vel zit, maar je vraagt je af: wat wordt mijn volgende loopbaanstap. Wat past nou echt bij me?
 • Als je al een poos werkzoekend bent, en het lukt niet om je volgende plek te vinden. Wat is er aan de hand?
 • Als je in je werk aanloopt tegen het feit dat er andere competenties van je worden gevraagd dan voorheen. Competenties die jou niet zo bekend zijn en waarvan je niet weet of je die kunt ontwikkelen.
 • Als je merkt dat je door je agenda wordt geleefd en niet toekomt aan meer strategische zaken.
 • Als je je afvraagt: is dit nou alles?
 • Als je bepaalde dingen blijft doen, die je eigenlijk niet wilt, die niet goed voor je zijn.
 • Als het niet lekker loopt in je relatie.
 • Als je weet (of vermoedt) dat vroegere voor jou belastende ervaringen nog steeds veel van je energie vragen of je blokkeren.

Veel voorkomende thema’s in de praktijk

 • oplossen van blokkades
 • over je grenzen? – voorkomen en verhelpen van ziekte en uitval
 • geweldloos (= respectvol) communiceren
 • hoogbegaafd
 • hooggevoelig
 • creativiteit
 • de eigenzinnige mens

Intakegesprek

Zou je graag met mij op een rijtje willen zetten, wat voor jou de beste eerstvolgende stap lijkt?

Of ken je me nog niet, en wil je mij en mijn manier van werken graag eens ervaren, zonder je meteen te committeren aan een vervolg?

Maak dan een afspraak voor een intakegesprek. Ik plan daar anderhalf uur voor, tenzij jij al aangeeft dat het zeer complex is, en we 2 uur inplannen. Tijdens de intake luister ik heel goed naar wat er voor jou speelt. Je kunt me alles vragen waardoor jijzelf de voor jou op dit moment beste keuze kunt maken. En als je wilt, geef ik je raad.

Een intake kan live, op momenten dat ik Nederland ben (circa 1x per maand), en uiteraard ook op locatie in Noord Duitsland. Het kan ook online, terwijl we elkaar zien en horen, ieder achter zijn eigen computer, in de veilige omgeving van het programma Zoom. Wie dat nog niet kent: het is een soort Skype, maar dan veilig.

Kennen we elkaar al, dan kun je uiteraard ook zonder een extra intake een afspraak maken voor een intensive.

“Kleurbekennen” staat voor “mens, kom te voorschijn!
Je mag er zijn, in al je veelkleurigheid”.